— Uganda; u 2. i 8. mjesecu —

Kampala - Entebbe - Jinja - Ziwa Rhino Sanctuary - Murchison Falls NP - Bugungu Wildlife Reserve - Budongo Forest - Chimp Tracking - Semuliki Wildlife Reserve - Semuliki NP - Kibale Forest NP - Queen Elizabeth NP - Lake George - Bwindi Impenetrable NP - Gorila Tracking - Lake Mburo NP - Uganda Equator - Kampala

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL u suradnji sa svjetski poznatim biolozima i istraživačima u 2. i 8. mjesecu svake godine organizira 14-dnevno putovanje u Ugandu. Kao i u našem redovnom programu posjeta Tanzaniji, i ovaj se program oslanja na istraživanje prirodnih ljepota s naglaskom na promatranje gorila u prirodnom staništu.

Standardni 14-dnevni aranžman obuhvaća obilazak jezera Victoria, izvora Bijelog Nila, prirodnog rezervata divljih nosoroga, nacionalnog parka Murchison Falls, šume Budongo s organiziranim programom praćenja čimpanzi, prirodnog rezervata Semuliki, nacionalnog parka Kibale Forest, jezera George i nacionalnog parka Queen Elizabeth te nacionalnog parka Bwindi Impenetrable s organiziranim programom praćenja gorila. Programe praćenja čimpanzi i gorila u prirodnom staništu realiziramo sa svjetski priznatim biolozima i u pratnji čuvara nacionalnih parkova.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naše standardne aranžmane, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja na način da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto na kojem želite provesti veći broj dana.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas). Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice

14-dnevni aranžman donosi 140 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Uganda —

naš standardni program posjete Ugandi

1. dan: Kampala
2. dan: Entebbe
3. dan: Jinja
3. dan: Ziwa Rhino Sanctuary
4. dan: Murchison Falls NP
5. dan: Bugungu Wildlife Reserve
6. dan: Budongo Forest
6. dan: Chimp Tracking
7. dan: Semuliki Wildlife Reserve
8. dan: Semuliki NP
9. dan: Kibale Forest NP
10. dan: Queen Elizabeth NP
11. dan: Lake George
12. dan: Bwindi Impenetrable NP
13. dan: Gorila Tracking
14. dan: Lake Mburo NP
14. dan: Uganda Equator
15. dan: Kampala

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?