— Tajland; od 11. do 5. mjeseca —

Bangkok - Damnoen Saduak Floating Market - Ayutthaya - Muang Boran

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL od 1. do 5. i od 11. do 12. mjeseca svake godine organizira putovanja na Tajland. U mogućnosti ste odabrati 7-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Standardni 7-dnevni aranžman obuhvaća posjetu glavnom gradu Bangkoku, Damnoen Saduak Floating Marketu, gradu Ayutthayi te Muang Boranu (The Ancient City).

Posjeta gradu Bangkoku kroz naš aranžman uključuje obilazak sljedećih povijesnih znamenitosti i atrakcija: Wat Traimit (Temple Of Golden Buddha), Wat Arun (Temple of Dawn), Wat Suthat, Wat Saket (Temple Of The Golden Mount), Wat Benchamabophit; Wat Benjamabhopit (The Marble Temple), Wat Prayurawongsawas Waraviharn, Wat Kalayanamitrworamahaviharn, Wat Bavorn Niwet, Loha Prasat, Wat Mahathat, Wat Thewarat Kunchon Worawihar, Wat Pho (Temple Of Reclining Buddha), Wat Intharawihan, Wat Somanas Viharn, Wat Chanasongkhram Ratchaworamahawiharn, Wat Bowonniwetwihan, Wat Prayoon, Wat Phra Kaew (Temple of Emerald Buddha), The Grand Palace, Yaowarat, Damnoen Saduak Floating Market i Muang Boran (The Ancient City). U sklopu obilaska Damnoen Saduaka, naši su putnici u mogućnosti jahati i hraniti slonove.

Posjeta gradu Ayutthayi kroz naš aranžman uključuje obilazak sljedećih povijesnih znamenitosti i atrakcija: Wat Yai Chai Mongkhon, Wat Lokayasutharam, Wat Mahathat i Wat Phra Sri Sanphet. U sklopu obilaska Wat Phra Sri Sanpheta, naši su posjetitelji u mogućnosti jahati i hraniti slonove.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naš standardni aranžman, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja tako da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto u kojem želite provesti veći broj dana. To se odnosi i na ljetovališta. Putovanja na Krabi ili Phuket FOSCROT TRAVEL organizira uz doplatu redovnom programu putovanja na Tajland ili kao zasebna putovanja bez našeg redovnog programa putovanja na Tajland. Molimo da se za zasebna putovanja na Krabi ili Phuket koristite rezervacijskim obrascem dostupnim na sljedećoj povezniciUobičajeno se putovanje u Tajland može kombinirati s putovanjem u: Vijetnam i/ili Kambodžu i/ili Maleziju i/ili Singapur.

Više informacija o Tajlandu možete dobiti na sljedećoj poveznici, o Vijetnamu na sljedećoj poveznici, o Kambodži na sljedećoj poveznici, o Maleziji na sljedećoj poveznici, a o Singapuru na sljedećoj poveznici. Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas). Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice.

7-dnevni aranžman donosi 140 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Tajland —

naš standardni program posjete Tajlandu

1. dan: Bangkok
2. dan: Bangkok
3. dan: Bangkok
4. dan: Bangkok
5. dan: Bangkok
6. dan: D. Saduak Floating Market
6. dan: Program za avanturiste
7. dan: Ayutthaya
8. dan: Muang Boran
8. dan: Biciklistički program
8. dan: Program za fotografe
8. dan: Program iznanađenja

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka vršite isključivo neobvezujući interes za gore navedeni aranžman. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjeti ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?