— Škotska, road trip —

Od pješčanih pustinja i malih ribarskih mjesta na dramatičnoj obali Sjevernog mora prošaranoj klifovima i ispunjenoj sivim tuljanima te dvorcima intrigantne povijesti, preko čarobnih jezera čija prostranstva u potpunoj divljini uživa više stotina vrsta ptica, šuma s nebrojenom vrstom sisavaca, do plodnih ravnica i visokih gorja - sve to sadržano je u našem novom i jedinstveno osmišljenom 8-dnevnom road tripu.

"Nulti dan" vašeg putovanja predviđen je za dolazak u Edinburgh i potom u Aberdeen, bez obzira na zračnu luku polaska. Tijekom boravka smještaj se organizira u Aberdeenu (6 noćenja) i u Edinburghu (1 noćenje). Svoje organizirano putovanje završavate programom "Firth of Tay Coastal Trail" sedmog dana boravka i to u Edinburgu. Ostatak ovog i idući (osmi) dan boravka previđeni su za slobodno vrijeme i povratak.


1. dan - Moray Firth Coastal Trail

Obići ćete Fraserburgh, Museum of Scottish Lighthouses, Pennan, Crovie, Gardenstown, Portsoy i Whitehills.

2. dan - Hidden Gems of River Ythan Trail

Obići ćete Balmedie Country Park, Newburgh Seal Beach i Forvie National Nature Reserve.

3. dan - Aberdeenshire East Coastal Trail

Obići ćete Montrose Basin Wildlife Reserve, Johnshaven, Gourdon, Dunnottar Castle i Stonehaven.

4. dan - Path to the West Coast Trail

Obići ćete Stirling Castle, Loch Lomond, The Trossachs National Park, Argyll Forest Park, Inveraray Castle i Inveraray.

5. dan - Duncansby Stacks Road Trip

Obići ćete Inverness, Loch Ness, Duncansby Stacks i John o' Groats.

6. dan - Firth of Tay Coastal Trail

Obići ćete Dundee, Tentsmuir National Nature Reserve i St Andrews. Organizirani program završavate u Edinburghu.

Neobvezujući upit za ponudu

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

Jeste li spremni za avanturu?