— Jednostavno do putovanja —

Naša agencija vam, osim pružanja dodatnih informacija o destinacijama u svojoj ponudi i mogućnosti rezervacije takvih putovanja, pruža mogućnost ugovaranja individualnih sastanaka, rezervacije putovanja u destinacije izvan naše redovne ponude, rezervacije smještaja i avionskih karata bez obzira na destinaciju na koju putujete te druge turističke usluge prema vašim potrebama. Za pomoć pri dobivanju viza, molimo vas da nas kontaktirate izravno putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com.

Ukoliko želite posjetiti više država unutar jednog aranžmana ili ukoliko želite posjetiti više mjesta unutar jedne ili više država unutar jednog aranžmana, molimo vas da nam to naznačite u rubrici "poruka" unutar obrasca za rezervaciju. Također vas molimo da nam u istoj rubrici naznačite broj dana koji želite provesti u pojedinoj državi/državama odnosno mjestu/mjestima. Ili jednostavno odluku o aranžmanu prepustite našim stručnjacima koji će vam isplanirati putovanje iz snova.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.