— Sjeverna Norveška; od 11. do 2. mjeseca —

Tromsø - otok Tromsøya - Signaldalen - Lyngsalpan - Skjervøy - otok Skjervøya - otok Kvaløya

Turistička agencija ARCTIC CLUB u suradnji s turističkom agencijom FOSCROT TRAVEL od 1. do 2. i od 11. do 12. mjeseca svake godine organizira putovanja u sjevernu Norvešku. U mogućnosti ste odabrati 8-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Našim standardnim 8-dnevnim programom provesti ćemo vas kroz otoke Tromsøya, Skjervøya i Kvaløya. Posjetit ćete Trømso, Signaldalen u blizini granice sa Finskom i Švedskom, Lyngsalpan (poznatije kao Aurora Alpe) te Skjervøy. Tijekom boravka posjetit ćete poznati Polar Park, a čak tri večeri sudjelovat ćete u potrazi za spektakularnom aurorom borealis - pješke, uz pomoć sobova i naposlijetku haskija. Upoznat ćete se i s kulturom i načinom življenja autohotnog naroda Sami. Odvest ćemo vas i na plovidbu i road trip norveškim fjordovima, gdje ćemo vas, kao i u slučaju noćnog promatranja aurore borealis, učiti o tehnikama fotografiranja. Ova avantura ne bi bila potpuna bez isplovljavanja u Norveško more, gdje ćete imati priliku promatrati grbave kitove u prirodnom staništu. Osim uživanja u tradicionalnoj hrani toga dijela Norveške, odvest ćemo vas i na poznatu pivsku turu u Tromsu.

Ukoliko uz ponuđeni aranžman želite izvršiti doplatu za stopover (prije početka aranžmana i/ili po završetku aranžmana), nudimo vam uz pratnju vodiča obilazak Edinburgha u Škotskoj (Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske) u trajanju od 2 dana.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naše standardne aranžmane, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja na način da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto na kojem želite provesti veći broj dana.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj mobitela +385-91-373-5555 (Thomas) ili slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com. Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati obrascem u nastavku ove stranice.

8-dnevni aranžman donosi 40 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Sjeverna Norveška —

naš standardni program posjete sjevernoj Norveškoj

1./2. dan: Tromsø
3. dan: Polar Park
4. dan: Fjellkysten
5. dan: Tromsø / obilazak grada
5. dan: Signaldalen / aurora
6. dan: Tromsø / pivska tura
6. dan: Lyngsalpan / aurora
6. dan: Kultura Samija
7. dan: Plovidba po fjordovima
7. dan: Lyngsalpan / aurora
8. dan: Skjervøy / grbavi kitovi
9. dan: Kvaløya / fjordovi, foto tura

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacije —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?