— Danska, road tour; od 5. do 10. mjeseca —

Sønderborg - Faaborg - Svendborg - Nyborg - Odense - Aabenraa - Løjt Kirkeby - Haderslev - Arøsund - Kolding - Vejle - Horsens - Aarhus - Ebeltoft - Grenå - Aalborg - Frederikshavn - Skagen - København - Malmö

Turistička agencija ARCTIC CLUB u suradnji s turističkom agencijom FOSCROT TRAVEL od 5. do 10. mjeseca svake godine organizira road tour u Danskoj. U mogućnosti ste odabrati 10-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Putovanje započinjemo u Hamburgu odakle ćemo se preko Flensburga uputiti u Sønderborg, Faaborg, Svendborg, Nyborg i Odense. Sljedećeg dana uputit ćemo se u Aabenraau te preko Løjt Kirkebyja u Haderslev, Arøsund i Kolding. Put prema najsjevernijoj kopnenoj točki Danske, gradu Skagenu, nastavljamo obilaskom mjesta Vejlea, Horsensa i Aarhusa. Obići ćemo i mjesta Ebeltoft, Grenå i Aalborg. Prolazeći kroz Frederikshavn, doći ćemo do grada Skagena. Ostatak našeg 10-dnevnog boravka u Danskoj provest ćemo u glavnom gradu Københavnu, a obići ćemo i grad Malmö u Švedskoj.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naše standardne aranžmane, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja na način da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto na kojem želite provesti veći broj dana.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj mobitela +385-91-373-5555 (Thomas) ili slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com. Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice.

10-dnevni aranžman donosi 50 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Danska —

naš standardni program posjete Danskoj

1. dan: Hamburg
2. dan: Hamburg
3. dan: Sønderborg
4. dan: Svendborg
5. dan: Odense
6. dan: Kolding
6. dan: Aalborg
7. dan: Aarhus
8. dan: Skagen
9. dan: København
10. dan: København
11. dan: Malmö

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?