— Danska —

Sønderborg - Faaborg - Svendborg - Nyborg - Odense - Aabenraa - Løjt Kirkeby - Haderslev - Arøsund - Kolding - Vejle - Horsens - Aarhus - Ebeltoft - Grenå - Aalborg - Frederikshavn - Skagen - København - Malmö

Iako nema azurne fjordove kao Norveška ili visoke vrhove kao Švedska, Danska, najmanja od četiri skandinavske zemlje, nadaleko je poznata po svojem jedinstvenom šarmu, a mi vas pozivamo da vas "šarmira" u našem desetodnevnom programu.

To je zemlja ravnih poljoprivrednih zemljišta obilježenih vikinškim grobnim humcima i mirnih ruralnih krajolika s pitoresknim gradićima i selima. Njen teritorij obuhvaća poluotok Jutland, otoke Fyn, Zeland i Bornholm te još četiristotinjak otočića danskog arhipelaga od kojih je naseljena tek četvrtina.

Kopenhagen kozmopolitski je grad čiji nonšalantni stanovnici njeguju ugodnu atmosferu tipičniju za neki manji gradić nego za glavni grad. Sinonim za odvažnu arhitekturu i vrhunski dizajn, Kopenhagen je također i gastronomska metropola. Kamene ulice i vjetru izloženi trgovi kriju neke od najboljih restorana na svijetu.

Predgrađa Kopenhagena također su prekrasna. Tu je Vesterbro, najpoznatiji po svojoj neobičnoj luci, šarenim trgovačkim kućama i živahnom noćnom životu.

Od svih mjesta Danske, možda jedan od najljepših je Skagen koji se smjestio uz more na vrhu poluotoka Jutland i koji je omiljen među danskim obiteljima koje ovdje zalaze na zlatne plaže kako bi promatrale svjetlucave zalaske sunce.

Međutim, Danska je mnogo više od Kopenhagena i Skagena. Idilična sela, šarmantni povijesni gradovi, kilometri netaknute obale, unutrašnjost prekrivena šumama, bajkoviti dvorci, povijesni hoteli, veličanstvene plemićke kuće, ljubazni domaćini, sve ćete to susresti ako se odvažite na putovanje s nama u ovu predivnu zemlju.

od 05. do 10. mjeseca / u dogovorenim terminima

10-dnevni program / hrvatski i engleski jezik

minimalno 4, a maksimalno 7 putnika

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com. Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice.

10-dnevni aranžman donosi 50 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Danska —

naš standardni program posjete Danskoj

1. dan: Zagreb-Hamburg
2. dan: Hamburg
3. dan: Sønderborg
4. dan: Svendborg
5. dan: Odense
6. dan: Kolding
6. dan: Aalborg
7. dan: Aarhus
8. dan: Skagen
9. dan: København
10. dan: København
11. dan: Malmö-København/Hamburg-Zagreb

Naša 10-dnevna road trip avantura po Danskoj kreće iz Hamburga, druge najveće europske luke i idealne polazišne točke za obilazak Danske. Nakon cjelodnevnog obilaska ovog višemilijunskog grada koji je posljednjih godina postao poznato turističko središte te očarava svojom arhitekturom i ugodnim načinom života naš put prema Danskoj može početi. Vožnjom pitoresknim cestama Danske upoznati ćemo danski način života, prijateljski nastrojeno i srdačno lokalno stanovništvo, kao i odličnu dansku gastronomsku ponudu te otkriti zbog čega su Danci jedna od najsretnijih nacija na svijetu. Sedmodnevnim cestovnim obilaskom danskog poluotoka posjetiti ćemo pitoreskna i povijesna mjesta i gradove Flensburg, Sønderborg, Faaborg, Svendborg, Nyborg, Odense, Aabenraa, Løjt Kirkeby, Haderslev, Arøsund, Kolding, Vejle, Horsens, Aarhus, Ebeltoft, Grena, Aalborg, Frederikshavn i Skagen, koji će vas šarmirati svojom poviješću, šarenim ulicama i ležernim stilom života. Pri kraju road ture stići ćemo i do Københavna, glavnog i najvećeg grada Danske, u kojem ćemo kroz dva dana posjetiti najpoznatije znamenitosti metropole, ali i skrivene kutke grada koje Danci čuvaju samo za sebe. Put će nas odvesti i na jednodnevni izlet u Malmö, najveći grad južne Švedske, koji je povezan sa Københavnom cestovnim i željezničkim mostom u megaregiju Øresund, jednu od gospodarski najrazvijenijih regija Skandinavije. Nakon uzbudljive i vrlo pitoreskne cestovne ture Danskom vratit ćemo se do Hamburga odakle letimo natrag za Zagreb.

Što je uključeno u cijenu?

 • trošak svih povratnih avionskih karata;
 • trošak svih smještaja na bazi 2-krevetne sobe;
 • trošak svih lokalnih transfera;
 • trošak goriva te zračnih, cestovnih i lučkih pristojbi;
 • trošak hrane i vode (3 obroka dnevno);
 • trošak opreme, uključujući trošak sigurnosne opreme;
 • trošak svih ulaznica i svih ostalih pristojbi za sve izlete navedene u programu aranžmana;
 • trošak vozača, vodiča hrvatskog i engleskog govornog područja te lokalnih vodiča.

Što nije uključeno u cijenu?

 • trošak vize;
 • trošak police zdravstvenog osiguranja za liječenje u inozemstvu, police osiguranja u slučaju nezgode za nepredviđene događaje, police osiguranja prtljage u slučaju gubitka, oštećenja ili uništenja te police osiguranja od otkaza putovanja u slučaju bolesti ili druge više sile (svakako preporučamo);
 • trošak doplate za 1-krevetnu sobu;
 • napojnice i ostali osobni troškovi.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča. 

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

Jeste li spremni za avanturu?