— Program vjernosti —

FOSCROT TRAVEL LOYALTY® program razvijen je kako bismo nagradili vašu vjernost. Članom ovoga programa postajete već prilikom prvoga putovanja u našoj organizaciji i to bez obzira radi li se o aranžmanima u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, rezervaciji smještaja ili avionskog prijevoza. Članstvo u programu je u potpunosti besplatno za naše putnike i to tijekom cijelog trajanja članstva.

Osim popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi, u mogućnosti ste putem naših newslettera prvi saznati sve posebne i promotivne ponude iz našeg programa ili programa tvrtki, prijevoznika i agencija s kojima surađujemo diljem svijeta. Putnici koji s nama putuju po prvi puta, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem (za aranžmane u našoj redovnoj ponudi i za aranžmane izvan naše redovne ponude) ili poštanskim putem (za kartice naručene obrascem u nastavku te za rezervacije smještaja ili avionskog prijevoza). Bodovi se putnicima pridodaju po realizaciji putovanja, a članom programa mogu postati samo punoljetne osobe.

Bodove u našem programu vjernosti prikupljate prema sljedećem modelu: za aranžmane u našoj redovnoj ponudi i za aranžmane izvan naše redovne ponude ostvarujete onoliki broj bodova koji se dobije množenjem bodovnog faktora s brojem dana boravka u destinaciji. Bodovni faktori iznose: 5 (Europa), 10 (Afrika i Sjeverna Amerika) te 20 (Južna Amerika, Australija i Oceanija te Azija). Za destinacije iz programa FOSCROT TRAVEL EXPLORER® i za sve aranžmane realizirane na luksuznoj razini, navedeni se bodovni faktori udvostručuju. 

Za svaku rezervaciju smještaja jednokratno ostvarujete po 5 bodova (Europa), 10 bodova (Afrika i Sjeverna Amerika) te po 20 bodova (Južna Amerika, Australija i Oceanija te Azija). Za svaku rezervaciju povratnog avionskog prijevoza ostvarujete po 5 bodova (Europa), 10 bodova (Afrika i Sjeverna Amerika) te po 20 bodova (Južna Amerika, Australija i Oceanija te Azija). 

Prilikom uplate naknade za kompenzaciju emisija CO2 iz programa THIS JOURNEY IS CO2 NEUTRAL®, za svaku kompenziranu tonu emisija CO2 (t CO2e) ostvarujete po 1 bod.

Protuvrijednost svakog prikupljenog boda u programu vjernosti iznosi 1,00 GBP. Putnici prikupljene bodove mogu, djelomično ili u cijelosti, iskoristiti u bilo kojem trenutku kao popust na cijenu redovnih aranžmana u našoj ponudi. Djelomično ili u cijelosti iskorišteni bodovi bit će umanjeni s korisničkog računa putnika. Pogodnost koja proizlazi iz programa vjernosti ne može se primijeniti na promotivnu cijenu aranžmana, rezervaciju smještaja ili avionskog prijevoza. Putnici koji su osvojili nagradno putovanje (turistički aranžman, smještaj ili avionski prijevoz), iz tako realiziranog putovanja ne mogu ostvariti bodove sukladno prethodno objavljenoj metodologiji prikljupljanja bodova. Putnik svoje bodove ne može prenijeti na druge putnike i ne može ih zamijeniti za novčani iznos. Putnici stanje svojih bodova mogu provjeriti putem Foscrot Travel Android i iOS aplikacije.

— Online pristupnica —

Ukoliko ipak želite postati članom FOSCROT TRAVEL LOYALTY® programa i prije svoje prve rezervacije, a kako biste putem naših newslettera prvi saznali sve posebne i promotivne ponude iz našeg programa ili programa agencija s kojima surađujemo diljem svijeta, možete se učlaniti putem sljedećeg obrasca. Jednokratna naknada za izdavanje kartice iz programa vjernosti iznosi 25 GBP. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka vršite isključivo obvezujući interes za članstvo u programu tj. za izdavanje kartice. Početno stanje bodova za tako naručene kartice iznosi 5 bodova.

Napomena: Opći uvjeti programa vjernosti izmijenjeni su 30.10.2018. godine i zamjenjuju sve dosadašnje opće uvjete programa vjernosti. Na snazi su, bez obzira na mjesto objave, isključivo opći uvjeti objavljeni na ovoj stranici.