— Program vjernosti —

FOSCROT TRAVEL LOYALTY® program razvijen je kako bismo nagradili vašu vjernost. Članom ovoga programa postajete već prilikom prvoga putovanja u našoj organizaciji i to bez obzira radi li se o aranžmanima u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, rezervaciji smještaja ili avionskog prijevoza. Članstvo u programu je u potpunosti besplatno za naše putnike i to tijekom cijelog trajanja članstva. Osim popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi, u mogućnosti ste putem naših newslettera prvi saznati sve posebne i promotivne ponude iz našeg programa ili programa tvrtki, prijevoznika i agencija s kojima surađujemo diljem svijeta. Putnici koji s nama putuju po prvi puta, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem (za aranžmane u našoj redovnoj ponudi i za aranžmane izvan naše redovne ponude) ili poštanskim putem (za kartice naručene obrascem u nastavku te za rezervacije smještaja ili avionskog prijevoza). Bodovi se putnicima pridodaju po realizaciji putovanja.

Bodove u našem programu vjernosti prikupljate prema sljedećem modelu: za aranžmane u našoj redovnoj ponudi, za aranžmane izvan naše redovne ponude, kao i za rezervaciju smještaja i avionskog prijevoza, ostvarujete onoliki broj bodova koji se dobije množenjem faktora s brojem dana boravka i to za Afriku 10 bodova (× broj dana boravka), Sjevernu Ameriku 10 bodova (× broj dana boravka); Južnu Ameriku 20 bodova (× broj dana boravka); Australiju i Oceaniju 20 bodova (× broj dana boravka); Aziju i Oceaniju 20 bodova (× broj dana boravka) te Europu 5 bodova (× broj dana boravka). Za destinacije iz programa FOSCROT TRAVEL EXPLORER® i FOSCROT TRAVEL LUXURY® navedeni se bodovi udvostručuju. Za svakih utrošenih 0,125 GBP za kompenzaciju emisija CO2 iz programa THIS JOURNEY IS CO2 NEUTRAL® ostvarujete 1 bod.

Za prikupljenih 2.500 bodova trajno ostvarujete 5% popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi, za prikupljenih 5.000 bodova trajno ostvarujete 10% popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi, za prikupljenih 7.500 bodova trajno ostvarujete 15% popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi, dok za prikupljenih 10.000 bodova ostvarujete jedno besplatno putovanje te trajno ostvarujete 20% popusta na aranžmane u našoj redovnoj ponudi. Prilikom prelaska primjerice prvog praga od 2.500 bodova vaši bodovi neće biti izbrisani, već ćemo im nastaviti pridodavati bodove koje ćete prikupljati i tako dosegnuti drugi tj. ostale pragove. Popusti iz spomenutih bodovnih pragova se ne zbrajaju. Pogodnosti koje proizlaze iz programa vjernosti ne mogu se primijeniti na promotivnu cijenu aranžmana.

— Online pristupnica —

Ukoliko ipak želite postati članom FOSCROT TRAVEL LOYALTY® programa i prije svoje prve rezervacije, a kako biste putem naših newslettera prvi saznali sve posebne i promotivne ponude iz našeg programa ili programa agencija s kojima surađujemo diljem svijeta, možete se učlaniti putem sljedećeg obrasca. Jednokratna naknada za izdavanje kartice iz programa vjernosti iznosi 25 USD. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka vršite isključivo obvezujući interes za članstvo u programu tj. za izdavanje kartice. Početno stanje bodova za tako naručene kartice iznosi 5 bodova.

Jeste li spremni za avanturu?