— Philadelphia - Bismarck —

Pennsylvania - Ohio - Indiana - Illinois - Wisconsin - Minnesota - North Dakota

Našim jedinstvenim 15-dnevnim road-tripom kroz 7 saveznih država - Pennsylvaniju, Ohio, Indianu, Illinois, Wisconsin, Minnesotu i North Dakotu - upoznat ćete se s kulturnim i prirodnim različitostima ovog djela Sjedinjenih Američkih Država. Putovanje počinjemo u Philadelphiji, najvećem gradu savezne država Pennsylvanije, a završavamo ga u Bismarcku, glavnom gradu savezne države North Dakota.

Uz obilazak gradova Philadelphije, Pittsburgha, Chicaga, Minneapolisa i Bismarcka, naglasak u ovom road-tripu stavili smo na nacionalne parkove, parkove prirode i rezervate. Na dionici dugoj gotovo 4.000 kilometara koja prolazi i kroz popularni Graffiti Highway te Curvy Road (Highway 42) obići ćemo Cuyahoga Valley National Park, Indiana Dunes National Park, Apostle Islands National Lakeshore te Theodore Roosevelt National Park uključujući Cannonball Concretions.

Najveći broj dana provest ćemo u North Dakoti upoznavajući se s prirodnim fenomenima tog dijela SAD-a, a putovanje ćemo završiti plovidbom kroz netaknutu čaroliju rijeke Missouri.

od 05. do 10. mjeseca / u dogovorenim terminima

15-dnevni program / hrvatski i engleski jezik

minimalno 6, a maksimalno 8 putnika

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com. Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice.

15-dnevni aranžman donosi 150 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Philadelphia - Bismarck —

program putovanja Philadelphia (Pennsylvania)  - Bismarck (North Dakota)

Prvi dan putovanja previđen je za let i dolazak u Philadelphiju gdje će se putnici u prostorima zračne luke susresti sa svojim vodičem koji će ih tijekom putovanja pratiti sve do petnaestog dana putovanja koji je previđen za let iz zračne luke u Bismarcku za Philadelphiju ili drugi američki grad prema željama tj. potrebama putnika. 

02. dan: Philadelphia City Tour (Pennsylvania)
03. dan: Road Trip Philadelphia - Pittsburgh (Pennsylvania)*
04. dan: Pittsburgh City Tour (Pennsylvania)
05. dan: Cuyahoga Valley National Park (Ohio)
06. dan: Road Trip Cuyahoga Valley National Park - Cleveland - Indiana Dunes National Park (Ohio-Indiana)
07. dan: Indiana Dunes National Park (Indiana)
08. dan: Chicago City Tour (Illinois)
09. dan: Road Trip Chicago -Minneapolis (Illinois-Wisconsin-Minnesota)**
10. dan: Minneapolis City Tour (Minnesota)
11. dan: Apostle Islands National Lakeshore (Minnesota-Wisconsin)
12. dan: Road Trip Apostle Islands National Lakeshore - Theodore Roosevelt National Park (Wisconsin-Minnesota-North Dakota)
13. dan: Theodore Roosevelt National Park (North Dakota)
13. dan: Cannonball Concretions Pullout (North Dakota)
14. dan: North Dakota Nature Road Trip - Missouri River (North Dakota)
15. dan: Bismarck-Philadelphia (North Dakota-Pennsylvania), avion

* via Graffiti Highway, Centralia, Pennsylvania

** via Curvy Road, Highway 42, Door County, Wisconsin

— Promotivna cijena po putniku: £2.000  —

Što je uključeno u cijenu?

 • trošak svih smještaja na bazi 2-krevetne sobe;
 • trošak svih lokalnih transfera;
 • trošak goriva te cestovnih i lučkih pristojbi;
 • trošak hrane i vode (3 obroka dnevno);
 • trošak opreme, uključujući trošak sigurnosne opreme;
 • trošak svih ulaznica i svih ostalih pristojbi za sve izlete navedene u programu aranžmana;
 • trošak vozača, vodiča hrvatskog i engleskog govornog područja te lokalnih vodiča.

Što nije uključeno u cijenu?

 • trošak avionskih letova (agencija može asistirati prilikom kupovine avionskih karata);
 • trošak vize;
 • trošak police zdravstvenog osiguranja za liječenje u inozemstvu, police osiguranja u slučaju nezgode za nepredviđene događaje, police osiguranja prtljage u slučaju gubitka, oštećenja ili uništenja te police osiguranja od otkaza putovanja u slučaju bolesti ili druge više sile (svakako preporučamo);
 • trošak doplate za 1-krevetnu sobu;
 • napojnice i ostali osobni troškovi.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

Jeste li spremni za avanturu?