Vijetnam i Kambodža: Posljednja 4 mjesta za polazak 21.4.2018.

2018-03-31

Ponuda je istekla

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL s polaskom 21.04.2018. godine organizira 14-dnevno putovanje u Vijetnam i Kambodžu. Za spomenute fiksne datume polaska i povratka preostala su još samo 4 mjesta.

Standardni 7-dnevni aranžman posjete Vijetnamu obuhvaća posjetu glavnom gradu Hà Nộiju, provinciji Lào Cai (Sa Pa) te zaljevu Hạ Longu. Standardni 7-dnevni aranžman posjete Kambodži obuhvaća posjetu glavnom gradu Phnom Penh, gradu Siem Reapu i drevnom gradu - kompleksu Angkor.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Vijetnam i Kambodžu u drugim datumima organiziramo od 1. do 5. i od 11. do 12. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Vijetnamu možete dobiti na sljedećoj poveznici, a o Kambodži na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

14-dnevni aranžman donosi 280 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Vijetnam i Kambodža —

naš standardni program posjete Vijetnamu i Kambodži

1. dan: Hanoi
2. dan: Hanoi
3. dan: Hanoi
4. dan: SaPa
5. dan: Ha Long
6./7. dan: Ha Long
8./9.-10. dan: Hanoi / Phnom Penh
11. dan: Siem Reap
12. dan: Angkor
13. dan: Angkor
14. dan: Angkor
15. dan: Obilazak sela / free day

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.