Uskoro u ponudi osam novih destinacija u Africi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji i Oceaniji te Aziji

2018-12-04

Turistička agencija Foscrot Travel uskoro će ponuditi vlastito kreirane programe putovanja u tri nove zemlje u Africi, dvije u Sjevernoj Americi, jednoj u Južnoj Americi, jednoj u Australiji i Oceaniji te jednoj u Aziji.

U Africi je riječ o Keniji koju ćemo putem novog tranzitnog puta, nakon boravka i obilaska Nacionalnog rezervata Maasai Mara kroz našu školu fotografije, povezati s obilaskom nacionalnog parka Serengeti u Tanzaniji. U smislu afričkih destinacija u proširenoj ponudi bit će i Malavi te Mozambik.

Našu bogatu listu destinacija u Sjevernoj Americi, s naglaskom na središnju Ameriku, upotpunit ćemo novim programima putovanja i to u Belize te južni Meksiko. Belize će biti ponuđen kao destinacija u kombinaciji s nekim od naših već poznatih programa putovanja u Panamu, Kostariku, Nikaragvu ili Gvatemalu, dok će južni Meksiko biti povezan s programom obilaska Gvatemale. U obje kombinacije i dalje zadržavamo mogućnost izbora stopovera u Floridi ili na Bahamima.

U Južnoj Americi ponudit ćemo poseban program putovanja u Ekvador, uključujući i Galapagos. Za sezonu 2019. godine ne predviđamo otvaranje drugih destinacija u tom dijelu svijeta.

U Australiji i Oceaniji, uz Papuu Novu Gvineju i Novi Zeland, ponudit ćemo još jednu iznimno zanimljivu destinaciju - Fidži. Za sezonu 2019. godine ne predviđamo otvaranje drugih destinacija u tom dijelu svijeta.

Našu bogatu listu destinacija u Aziji upotpunit ćemo novim programima putovanja i to na Filipine. Za sezonu 2019. godine također ne predviđamo otvaranje drugih destinacija u tom dijelu svijeta.