Tanzanija: Posljednja 4 mjesta za polazak 4.10.2018.

2018-03-26

Rasprodano

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL s polaskom 04.10.2018. godine u Ujedinjenoj Republici Tanzaniji organizira 7-dnevno putovanje kroz naš standardni program posjete nacionalnim parkovima sjevernog safari kruga. Svoje ste putovanje u mogućnosti nastaviti kroz naš standardni 7-dnevni program posjete otoku Unguji u Zanzibarskom arhipelagu.

Standardni 7-dnevni aranžman posjete sjevernom safari krugu odnosi se na obilazak mjesta Moshi, termalnog izvora usred "tropske" pustinje, plantaža kave i banana, tropske šume i vodopada na gotovo 2.000 metara nadmorske visine u blizini Nacionalnog parka Kilimanjaro, nacionalnih parkova Lake Manyara i Tarangire te kratera Ngorongoro. Posljednji dan boravka predviđen je za druženje s lokalnim nomadskim narodom Masai te za let iz mjesta Arusha za putnike koji svoj program putovanja nastavljaju na Zanzibaru.

Standardni 7-dnevni aranžman posjete otoku Unguji, najvećem otoku Zanzibarskog otočja, odnosi se na obilazak mjesta Pongwe i Uroa, Nacionalnog parka Jozani Chwaka Bay, šume mangrova i čuvenog The Rocka, Stone Towna, mjesta Kizimkazi (plavi safari), mjesta Makunduchi i Paje, Nungwija (ronjenje) te Muyunija, najljepše plaže otoka. Dva dana programa predviđena su kao slobodni dani, a mogu se u dogovoru s putnicima zamijenjeniti dodatnim programima.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Tanzaniju u drugim datumima organiziramo od 5. od 11. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Tanzaniji možete dobiti na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

7-dnevni aranžman donosi 70, a 14-dnevni aranžman 170 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.