Škotska: Posljednja 3 mjesta za polazak 10.10.2017.

2017-08-17

Ponuda je istekla

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL s polaskom 10.10.2017. organizira putovanje u Škotsku. Za spomenuti fiksni datum polaska preostala su još samo 3 mjesta. U mogućnosti ste odabrati 5-, 7-, 10- ili 14-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Standardni 5-dnevni aranžman obuhvaća posjetu glavnom gradu Edinburghu, gradovima North Berwick i St Andrews te dvorcu Stirling. U programu od 7 dana boravka naši će putnici dodatno obići dvorce Glamis i Inveraray. U programu od 10 dana boravka naši će putnici dodatno obići dvorce Balmoral, Dunnottar i Ballindalloch. U programu od 14 dana boravka naši će putnici dodatno obići dvorce Culzean, Cawdor i Eilean Donan.

Posjeta gradu Edinburghu kroz naš aranžman uključuje obilazak niza povijesnih znamenitosti i atrakcija, a među kojima izdvajamo Edinburgh Castle, Princes Street Gardens, Ross Fountain, The Parish Church of St Cuthbert, New College, Greyfriars Kirk, Grassmarket, Victoria Street, Central Library, High Street, Court of Session, St Giles' Cathedral, Mercat Cross, City Chambers, The Royal Mile, Scott Monument, The Balmoral, Edinburgh Playhouse, Calton Hill, New Parliament House, Scottish Parliament Building, Palace of Holyroodhouse i Holyrood Abbey. Ukoliko putujete s nama, neizostavni dio posjete Edinburghu bit će penjanje na Salisbury Crags s kojega se pruža nevjerojatan pogled na grad te posjeta Dean Villageu. Neizostavni dio avanture je i The Scotch Whisky Experience.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Škotsku u drugim datumima organiziramo od 5. do 11. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Škotskoj možete dobiti na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

5-dnevni aranžman donosi 25 bodova u našem programu vjernosti, 7-dnevni aranžman donosi 35 bodova, 10-dnevni aranžman donosi 50 bodova, dok 14-dnevni aranžman donosi 70 bodova. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.