Sjeverni safari krug i Zanzibar: Dodatni program dočeka Nove godine u Tanzaniji

2017-08-24

Rasprodano

Radi velikog interesa putnika, turistička agencija FOSCROT TRAVEL organizira dodatni program dočeka Nove godine u Tanzaniji. 14-dnevno putovanje povodom dočeka Nove godine u sjeverni safari krug (7 dana) te na otok Unguju u Zanzibarskom arhipelagu (7 dana) organiziramo od 20.12.2017. do 04.01.2018. Sam program dočeka Nove godine organizira se na otoku Unguji u Zanzibarskom arhipelagu.

Standardni 7-dnevni aranžman posjete sjevernom safari krugu odnosi se na obilazak mjesta Moshi, termalnog izvora usred "tropske" pustinje, plantaža kave i banana, tropske šume i vodopada na gotovo 2.000 metara nadmorske visine u blizini Nacionalnog parka Kilimanjaro, nacionalnih parkova Lake Manyara i Tarangire te kratera Ngorongoro. Posljednji dan boravka predviđen je za druženje s lokalnim nomadskim narodom Masai.

Standardni 7-dnevni aranžman posjete otoku Unguji, najvećem otoku Zanzibarskog otočja, odnosi se na obilazak mjesta Pongwe i Uroa, Nacionalnog parka Jozani Chwaka Bay, šume mangrova i čuvenog The Rocka, Stone Towna, mjesta Kizimkazi (plavi safari), mjesta Makunduchi i Paje, Nungwija (ronjenje) te Muyunija, najljepše plaže otoka. Dva dana programa predviđena su kao slobodni dani, a mogu se u dogovoru s putnicima zamijenjeniti dodatnim programima.

Ukoliko uz ponuđeni aranžman želite izvršiti doplatu za stopover (prije početka aranžmana), nudimo vam uz pratnju vodiča obilazak Dohe u trajanju od 2 dana. Prilikom rezervacije aranžmana molimo vas da naznačite želite li doplatu za stopover.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Tanzaniju u drugim datumima organiziramo od 5. do 11. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Tanzaniji možete dobiti na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

7-dnevni aranžman donosi 70 bodova u našem programu vjernosti, dok 14-dnevni aranžman donosi 140 bodova. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.