Sjeverna Norveška: Otvorene prijave za program dočeka nove godine podno aurore borealis

2018-11-12

Ponuda je aktualna

Turistička agencija ARCTIC CLUB u suradnji s turističkom agencijom FOSCROT TRAVEL s polaskom 28.12.2018. godine organizira 8-dnevno putovanje i program dočeka nove godine u sjevernoj Norveškoj. Za spomenute fiksne datume polaska i povratka ograničen je broj mjesta, a riječ je o našem jednom od najspektakularnijih programa.

Našim standardnim 8-dnevnim programom provesti ćemo vas kroz otoke Tromsøya, Skjervøya i Kvaløya. Posjetit ćete Trømso, Signaldalen u blizini granice sa Finskom i Švedskom, Lyngsalpan (poznatije kao Aurora Alpe) te Skjervøy. Tijekom boravka posjetit ćete poznati Polar Park, a čak tri večeri sudjelovat ćete u potrazi za spektakularnom aurorom borealis - pješke, uz pomoć sobova i naposlijetku haskija. Upoznat ćete se i s kulturom i načinom življenja autohotnog naroda Sami. Odvest ćemo vas i na plovidbu i road trip norveškim fjordovima, gdje ćemo vas, kao i u slučaju noćnog promatranja aurore borealis, učiti o tehnikama fotografiranja. Ova avantura ne bi bila potpuna bez isplovljavanja u Norveško more, gdje ćete imati priliku promatrati grbave kitove u prirodnom staništu. Osim uživanja u tradicionalnoj hrani toga dijela Norveške, odvest ćemo vas i na poznatu pivsku turu u Tromsu.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u sjevernu Norvešku u drugim datumima organiziramo od 1. do 2. i od 11. do 12. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

8-dnevni aranžman donosi 40 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Sjeverna Norveška —

naš standardni program posjete sjevernoj Norveškoj

1. dan: Tromsø
2. dan: Polar Park
3. dan: Fjellkysten
4. dan: Tromsø / obilazak grada
4. dan: Signaldalen / aurora
5. dan: Tromsø / pivska tura
5. dan: Lyngsalpan / aurora
5. dan: Kultura Samija
6. dan: Plovidba po fjordovima
6. dan: Lyngsalpan / aurora
7. dan: Skjervøy / grbavi kitovi
8. dan: Kvaløya / fjordovi, foto tura

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.