Panama, Kostarika i Nikaragva: Posljednje mjesto za polazak 2.2.2018.

2017-11-29

Rasprodano

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL od 02.02.2018. do 18.02.2018. organizira 15-dnevno putovanje u Panamu, Kostariku i Nikaragvu. Za spomenute fiksne datume polaska i povratka preostalo je još samo 1 mjesto.

Standardni 5-dnevni aranžman posjete Panami obuhvaća posjetu glavnome gradu Paname - Panamá Cityju (uključujući Centro Natural Punta Culebra, Biomuseo te institut Smithsonian), Mirafloresu i Agua Clari, dvjema plovnim trakama Panamskog kanala, Nacionalnom parku Chagres (uključujući plovidbu rijekom do naselja Indijanaca Chocó (Emberá)), Nacionalnom parku Soberanía i Zaštićenom području San Lorenzo.

Standardni 6-dnevni aranžman posjete Kostarici obuhvaća posjetu Nacionalnom parku Arenal Volcano, Nacionalnom parku Tenorio Volcano, Nacionalnom parku Tortuguero te Nacionalnom parku Cahuita. Posljednji dan našega putovanja predviđen je za obilazak glavnoga grada Kostarike - San Joséa i zoološkog vrta Ave, svjetski poznatoga po tukanu s umjetnim kljunom isprintanim na 3D printeru.

Standardni 4-dnevni aranžman posjete Nikaragvi obuhvaća posjetu glavnome gradu Nikaragve - Managui, Nacionalnom parku Masaya Volcano, Biološkom rezervatu Mombacho Volcano, gradu Granadi, otoku Ometepeu na jezeru Nikaragva te vulkanima Concepción i Maderas.

Ukoliko uz ponuđeni aranžman želite izvršiti doplatu za stopover (prije početka aranžmana i/ili po završetku aranžmana), nudimo vam uz pratnju vodiča obilazak Miamija (SAD) i/ili Nassaua (Bahami) u trajanju od 2 dana po pojedinom gradu.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Panamu, Kostariku i Nikaragvu u drugim datumima organiziramo od 1. do 4. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Panami možete dobiti na sljedećoj poveznici, o Kostarici na sljedećoj poveznici, a o Nikaragvi na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Tomislav).

15-dnevni aranžman donosi 150 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.