Otvoren natječaj za izbor najboljih turističkih fotografa godine

2018-05-08

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL otvorila je natječaj za izbor najboljih turističkih fotografa 2018. godine, prvi takav natječaj na ovim prostorima. Prijavite svoje najmoćnije fotografije i ostvarite priliku postati fotografom godine u jednoj od 10 kategorija u našem izboru s područja Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore. Tražimo fotografije koje pričaju priče o putovanjima koja vas inspiriraju i koja pokazuju svijet u ovim kategorijama: pejzaž, divlji svijet, grad, ljudi, hrana, ulična umjetnost, moda, monokrom, noćna fotografija i mobilna fotografija.

Kako možete sudjelovati? Za prijavu na natječaj potrebno je ispuniti obrazac za prijavu u nastavku, učitati fotografiju i uplatiti ulaznu naknadu za prijavu na natječaj. Nema ograničenja u broju unosa (prijava) po prijavitelju, a motiv na fotografiji može biti iz bilo kojeg dijela svijeta. Svaka prijava mora biti u skladu sa Pravilima navedenim na sljedećoj poveznici. Natječaj počinje 08.05.2018. godine u 16:00 sati i završava 08.07.2018. godine u 16:00 sati.

Lista sudionika bit će objavljivana i nadopunjavana svaka tri (3) kalendarska dana i to po svim spomenutim kategorijama. Lista nominacija po kategorijama bit će objavljena 15.07.2018. Lista dobitnika po kategorijama (FIRST PRIZE) i ime ukupnog pobjednika (GRAND PRIZE) bit će objavljeni 15.09.2018. po završetku svečane dodjele nagrada koja će se održati 14.09.2018. u Zagrebu.

— Prijava na Natječaj —

Ispunjavanjem obrasca u nastavku i slanjem podataka klikom na "Prijavi me na Natječaj" prihvaćate opće uvijete sudjelovanja u Natječaju. Po kliku na "Prijavi me na Natječaj" bit ćete preusmjereni na PayPal gdje možete izvršiti uplatu ulazne naknade za prijavu na Natječaj u iznosu od 10 GBP. U slučaju problema s uplatom ulazne naknade, molimo vas da nam se javite na adresu elektroničke pošte. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obvezna.