Od danas u ponudi devet novih destinacija u Africi te Australiji i Oceaniji

2018-12-04

Turistička agencija Foscrot Travel od danas nudi vlastito kreirane programe putovanja u sedam novih zemalja u Africi i dvije nove zemlje u Australiji i Oceaniji. 

Gana, Togo, Benin, Senegal, Gambija, Burkina Faso i Namibija, i to kroz programe "Gana, Togo i Benin", "Senegal i Gambija", "Burkina Faso i Gana" te "Namibija iz zraka", naše su nove destinacije u Africi.

U četrnaestodnevnoj turi istraživanja Afrike kroz program "Gana, Togo i Benin" upoznat ćete se s ljepotama anglofonske Gane te frankofonskih Benina i Toga, tri susjedne zemlje, tako slične, a opet tako različite.

U četrnaestodnevnoj turi kroz program "Senegal i Gambija", probudit ćemo sva vaša osjetila zbog ljepote i multikulturalne jedinstvenosti ovih zemalja iznimno bogate kulture i povijesti.

U šesnaestodnevnoj turi istraživanja Afrike kroz program "Burkina Faso i Gana", upoznat ćete se s ljepotama Burkine Faso, zemlje nasmijanih ljudi, i anglofonske Gane.

Od beskrajnih pješčanih dina njenih pustinja do tropskih močvarnih staništa, Namibija je zemlja epskih krajolika, bogatog divljeg životinjskog svijeta i malobrojnog stanovništva. Naš program "Namibija iz zraka" fokusira se na tri najznačajnije namibijske regije (Sossusvlei, Damaraland i Etosha nacionalni park), a namijenjen je onima koji žele iskusiti iskonsku ljepotu ove zemlje, kako iz zraka, tako i kroz pješačke ture i road-tripove.

Novi Zeland i Papua Nova Gvineja naše su nove destinacije u Australiji i Oceaniji.

Složena kulturna i biološka raznolikost Papue Nove Gvineje opskrbit će vas nevjerojatnim otkrićima. Najbolje od najboljeg pokazat ćemo vam u novom četrnaestodnevnom programu.

U Novom Zelandu, za mnoge jednoj od najljepših zemalja svijeta, uz čudesne planine i udaljene doline koje su ovu zemlju kroz trilogiju Gospodara prstenova lansirale u jednu od najpoželjnijih destinacija svijeta, susrest ćete se ne samo s prekrasnim plažama, fjordovima, jezerima i veličanstvenim šumama, već i sa stotinama godina starom maorskom kulturom, modernim gradovima i širokim spektrom aktivnosti na otvorenom. Novi Zeland ujedno je i naša TOP destinacija za 2019. godinu.