Putna osiguranja u ponudi Foscrot Travela i informacija o primjeni minimalne razine osiguranja do 30.6.2021.

2020-07-20

U skladu s odlukom o odabiru osiguravajuće kuće za ugovaranje putnih osiguranja od 1.7.2020.-30.6.2021., a kada se takva osiguranja između putnika i osiguravajuće kuće ugovaraju posredstvom Foscrot Travela, objavljujemo i informaciju o primjeni minimalne razine osiguranja u odnosu na destinaciju te tablicu pokrića.

Minimalna razina pokrića za rezidente UK i EEA (Europski gospodarski prostor) za putovanja u UK i u zemlje EEA - STANDARD, a za putovanja u ostale zemlje svijeta - PRIME. Putnici u oba slučaja mogu odabrati i veću razinu osiguranja. Osiguranje je dostupno i za putnike iznad 65 godina starosti. Tablica pokrića po razinama osiguranja nalazi se u dokumentu na kraju ove obavijesti.

Uvjeti su na snazi do 30.6.2021. Uvjeti u međuvremenu mogu biti promijenjeni. Policu osiguranja možete ugovoriti i za putovanja u organizaciji drugih agencija ili vlastitom aranžmanu, odnosno, ugovaranje putnog osiguranja našim posredstvom ne uvjetujemo ugovaranjem naših usluga turističke agencije, tour-operatora i/ili vodiča. Ponudu možete zatražiti ovdje.

Ova putna osiguranja ne obuhvaćaju događaje bilo koje vrste povezane s COVID-19. Za takvu vrstu osiguranja, nudimo policu osiguranja s punim medicinskim i pokrićem od otkaza ili prekida putovanja povezanih s pandemijama i epidemijama uključujući COVID-19. Ispunjavate li uvjete za tu vrstu osiguranja, možete provjeriti ovdje.

Prioritet u postupku utvrđivanja činjenica o svakom putniku pojedinačno, s ciljem usporedbe tih činjenica s kriterijima odnosno uvjetima za zaključenje ugovora osiguranju s punim medicinskim i pokrićem od otkaza ili prekida putovanja iz razloga povezanih s COVID-19, imaju putnici koji su s Foscrot Travelom prethodno zaključili ugovor o putovanju i gdje se realizacija tih putovanja planira do kraja ove i iduće ove godine.