Nagradna igra "Nova godina na Zanzibaru"

2017-03-07

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL za vrijeme održavanja Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO provodit će nagradnu igru naziva "Nova godina na Zanzibaru". Nagrada se sastoji od punog aranžmana u trajanju od 7 (slovima: sedam) dana za 1 (slovima: jednu) osobu, a sa svim plaćenim troškovima putovanja.

Putovanje obuhvaća posjetu otoku Unguji, najvećem otoku Zanzibarskog otočja, odnosno posjetu unutrašnjem dijelu otoka (plantaže banana i kokosova oraha), obilazak Nacionalnog parka Jozani-Chwaka Bay i u neposrednoj blizini jedne od najimpresivnijih šuma bijelog mahagonija, obilazak nacionalnog uzgajališta (parka) leptira, obilazak otočnog područja Uroa, obilazak povijesne jezgre (Zanzibar City), obilazak obalnog dijela otoka te uživanje u plažama i Indijskom oceanu, obilazak nekadašnje prijestolnice Tanzanije - grada Dar es Salaama te druženje s lokalnim stanovništvom.

Da bi zadovoljili uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri, sudionici trebaju ispuniti obrazac, otrgnuti označeni dio te ga na našem štandu ubaciti u kutiju. Spomenuti obrazac moguće je dobiti od naših promotora ili na našem štandu tijekom trajanja sajma. Spomenuti nagradni aranžman dobitnik ne može zamijeniti s novčanom nagradom te ga ne može prenijeti na drugu osobu.

Radno vrijeme sajma je u petak 17.3. od 16 do 19 sati te u subotu 18.3. i u nedjelju 19.3. od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo punoljetne osobe - posjetitelji Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO. Izvlačenje dobitnika biti će organizirano javnim izvlačenjem na štandu turističke agencije FOSCROT TRAVEL u nedjelju 19.3. u 18 sati, a dobitnik će o osvajanju nagrade biti izviješten telefonski ili putem adrese elektroničke pošte. Nagradni aranžman bit će realiziran od 28.12.2017. do 4.1.2018. godine.

Naš program posjete sjevernom safari krugu u Tanzaniji, kao i program posjete otoku Unguji (Zanzibarsko otočje) za sezonu 2017. godine možete pogledati ovdje. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.