Kilimanjaro: Posljednja 4 mjesta za polazak 18.5.2018.

2018-03-30

Ponuda je istekla

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL s polaskom 18.05.2018. godine u Ujedinjenoj Republici Tanzaniji organizira 7-dnevno planinarenje rutom Machame na najviši vrh Kilimanjara (Uhuru (Kibo) 5.895 m). Svoje ste putovanje po završetku planinarenja (opcionalno) u mogućnosti nastaviti 25.05.2018. godine kroz naš 7-dnevni (skraćeni) program posjete nacionalnim parkovima sjevernog safari kruga te Zanzibarskog otočja.

Svoju prijavu za ovo putovanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice. Putovanja u Tanzaniju u drugim datumima organiziramo od 5. od 11. mjeseca svake godine, a sve u dogovoru s putnicima. Više informacija o Tanzaniji možete dobiti na sljedećoj poveznici.

Sve informacije o ovom programu možete dobiti putem adrese elektroničke pošte foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas).

7-dnevni aranžman donosi 70, a 14-dnevni aranžman 170 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Tanzanija —

naš standardni program planinarenja rutom Machame i skraćeni program posjete sjevernom safari krugu i Zanzibarskom otočju

1. dan: Machame
2. dan: Machame-Shira
3. dan: Shira-Lava-Barranco
4. dan: Barranco-Karanga
5. dan: Karanga-Barafu
6./7. dan: Barafu-Summit-Mweka
8. dan: NP Lake Manyara
9. dan: NP Tarangire (istočni dio)
10. dan: NP Ngorongoro
11. dan: NP Jozani Chwaka Bay
12. dan: Kizimkazi / Paje
13./14. dan: Muyuni / free day

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.