Informacija o promjeni općih uvjeta programa vjernosti turističke agencije Foscrot Travel

2018-10-30

U skladu s novim općim uvjetima programa vjernosti turističke agencije Foscrot Travel koji su na snagu stupili 30.10.2018. godine i koji zamjenjuju sve dosadašnje opće uvjete programa vjernosti, putnicima su svi dosad prikupljeni bodovi zamijenjeni novčanim iznosom koji mogu iskoristiti kao popust na cijenu redovnih aranžmana u našoj ponudi.

Protuvrijednost svakog prikupljenog boda u programu vjernosti iznosi 1,00 GBP. Putnici prikupljene bodove mogu, djelomično ili u cijelosti, iskoristiti u bilo kojem trenutku. Djelomično ili u cijelosti iskorišteni bodovi bit će umanjeni s korisničkog računa putnika.

Pogodnost koja proizlazi iz programa vjernosti ne može se primijeniti na promotivnu cijenu aranžmana, rezervaciju smještaja ili avionskog prijevoza. Putnici koji su osvojili nagradno putovanje (turistički aranžman, smještaj ili avionski prijevoz), iz tako realiziranog putovanja ne mogu ostvariti bodove sukladno objavljenoj metodologiji prikupljanja bodova.

Putnici će stanje svojih bodova moći provjeriti putem Foscrot Travel Android i iOS aplikacije, koje će biti dostupne kroz 10 dana i o čemu ćemo sve putnike upisani u registar putnika obavijestiti poštom.

Photo Credit: PIXABAY