Dobitnica nagradne igre "Idem u Tanzaniju" je Radmila Kudus

2017-02-25

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL od 1.1.2017. godine u 00:01 sat do 15.02.2017. godine u 00:01 sat provela je nagradnu igru naziva "Idem u Tanzaniju". Nagrada se sastoji od punog aranžmana u trajanju od 7 (slovima: sedam) dana za 1 (slovima: jednu) osobu i to safarija u sjevernom safari krugu u Tanzaniji.

Putovanje obuhvaća posjetu mjestu Moshi, obilazak plantaža kave i banana, obilazak tropske šume i vodopada na gotovo 2.000 metara nadmorske visine u blizini Nacionalnog parka Kilimanjaro, obilazak termalnog izvora usred "tropske" pustinje, obilazak nacionalnih parkova Lake Manyara, Ngorongoro, Tarangire te druženje s lokalnim nomadskim narodom Masai. Aranžman uključuje povratnu avionsku kartu, vizu te sve druge troškove boravka i izleta u Tanzaniji.

Da bi zadovoljili uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri, sudionici su trebali ispuniti obrazac u nastavku ove stranice te su na svojem Facebook profilu trebali podijeliti Facebook stranicu FOSCROT TRAVEL-a. Spomenuti nagradni aranžman dobitnik neće moći zamijeniti s novčanom nagradom te ga neće moći prenijeti na drugu osobu.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati isključivo punoljetni državljani Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Slovenije i Crne Gore. Sudjelovalo je ukupno 2.112 osoba, a od čega 40,39% iz Republike Srbije, 39,11% iz Bosne i Hercegovine, 20,03% iz Republike Hrvatske, 0,24% iz Republike Slovenije i 0,24% iz Crne Gore.

Izvlačenje dobitnika organizirano je emitiranjem uživo putem Facebook profila FOSCROT TRAVEL-a 25.02.2017. godine u 12:00 sati, a nagradni aranžman bit će realiziran tijekom safari sezone u 8. mjesecu 2017. godine. Dobitnica 7-dnevnog aranžmana posjete sjevernom safari krugu je gospođa Radmila Kudus iz Republike Srbije.

Naš program posjete sjevernom safari krugu u Tanzaniji, kao i program posjete otoku Unguji (Zanzibarsko otočje) za sezonu u ožujku 2017. godine možete pogledati ovdje, dok o našoj standardnoj ponudi posjete Tanzaniji možete saznati ovdje. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Zahvaljujemo se svim sudionicima na sudjelovanju u nagradnoj igri, a posebno se zahvaljujemo na ispunjavanju obrasca putem kojeg smo proveli i jedno od najvećih istraživanja na ovim prostorima o globalnom turizmu i navikama turista.