FOSCROT TRAVEL je najbolji debitant Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO 2017.

2017-04-06

Prema odluci vodstva Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO, koji se prošloga mjeseca održao u Areni Zagreb, turistička agencija FOSCROT TRAVEL proglašena je najboljim debitantom sajma.

Na sajmu smo predstavili 10 redovnih destinacija za 2017. godinu te smo uz ekskluzivno predstavljanje još jedne afričke destinacije priredili poseban program povodom svojeg tematskog nastupa.

Tema našeg ovogodišnjeg nastupa bila je naša najpopularnija destinacija - Tanzanija. Za vrijeme trajanja sajma predstavili smo prirodne, kulturne i gastronomske posebnosti ove impresivne afričke destinacije. Na našem su štandu vladali smijeh, zabava i mnogobrojne priče o putovanjima uz našu glavnu zvijezdu - Tarzana.

Tijekom održavanja sajma proveli smo i nagradnju igru naziva "Nova godina na Zanzibaru". Dobitnica nagrade je gospođa Mira Kapuano, a nagrada se sastoji od punog aranžmana u trajanju od 7 dana sa svim plaćenim troškovima putovanja.

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL nastala je iz naše strasti prema avanturizmu i u suradnji s provjerenim i certificiranim ljudima iz lokalnih zajednica i tvrtkama nudi iskustvena i personalizirana putovanja u sjevernu Europu, Afriku, Bliski Istok, Indiju, jugoistočnu i istočnu Aziju te u mnoge druge daleke destinacije. Uz naše redovne ponude, u mogućnosti smo organizirati vam putovanje u vremenu koje najviše odgovara putnicima i to već za 2 osobe, bez obzira na destinaciju.