— Kuba; od 1. do 12. mjeseca —

La Habana - Sierra del Rosario - Pinar del Río - Viñales - Boca de Guamá - Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad - Cayo Coco

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL od 1. do 12. mjeseca svake godine (osim 6., 9. i 10. mjeseca) organizira putovanja na Kubu. U mogućnosti ste odabrati 10-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Standardni 10-dnevni aranžman obuhvaća obilazak sljedećih gradova, mjesta i parkova: La Habana, Reserva de Biosfera Sierra del Rosario, Pinar del Río, Viñales, Boca de Guamá, Playa Larga, Cienfuegos, Trinidad i Cayo Coco.

Ukoliko uz ponuđeni aranžman želite izvršiti doplatu za stopover (prije početka aranžmana i/ili po završetku aranžmana), nudimo vam uz pratnju vodiča obilazak Miamija (SAD) i/ili Nassaua (Bahami) u trajanju od 2 dana po pojedinom gradu.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naše standardne aranžmane, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja na način da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto na kojem želite provesti veći broj dana. Uobičajeno se putovanje na Kubu može kombinirati s putovanjem u: Panamu i/ili Kostariku i/ili Nikaragvu i/ili Gvatemalu.

Više informacija o Panami možete dobiti na sljedećoj poveznici, o Kostariki na sljedećoj poveznici, o Nikaragvi na sljedećoj poveznici, a o Gvatemali na sljedećoj poveznici. Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj mobitela +385-91-373-5555 (Thomas) ili slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com. Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati obrascem u nastavku ove stranice.

10-dnevni aranžman donosi 100 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Kuba —

naš standardni program posjete Kubi

0.-1. dan: Let/dolazak
2. dan: La Habana
3. dan: La Habana
4. dan: Sierra del Rosario
4. dan: Viñales
4. dan: Pinar del Río/Havana
5. dan: Havana/Boca de Guamá
5. dan: Playa Larga/Cienfuegos
6. dan: Cienfuegos/Trinidad
7. dan: Trinidad
8. dan: Trinidad/Cayo Coco
9./10. dan: Cayo Coco

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman te detaljan program puta. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za označeni aranžman. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj ponudi istraživačkih putovanja, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjeti ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?