— Obratite nam se s povjerenjem —

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL nastala je iz naše strasti prema avanturizmu i fotografiji te nudi iskustvena i personalizirana putovanja u više od 50 destinacija diljem svijeta prema vlastito kreiranim programima.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene programa sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih programa.

Sve programe organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja, iskusnog vodiča i profesionalnog fotografa.

Sjedište tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. nalazi se na adresi 214 Union Street, Aberdeen, AB10 1TL, Škotska, Ujedinjena Kraljevina Velike Britanije i Sjeverne Irske.

RADNO VRIJEME

Pon - Pet

10:00 - 18:00

Sub - Ned

10:00 - 14:00

Napomena: Ova stranica vlasništvo je FOSCROT TRAVEL LTD.-a sa sjedištem u Aberdeenu. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, njezinih dijelova i povezanih web sadržaja automatski prihvaćate sve međunarodne zakone i pravila autorskog prava. Sadržaji na ovim stranicama vlasništvo su FOSCROT LTD.-a i/ili odgovarajućih autora i/ili vlasnika sadržaja. Fotografije na ovim stranicama vlasništvo su FOSCROT TRAVEL LTD.-a i/ili odgovarajućih autora i/ili vlasnika sadržaja.