— Obratite nam se s povjerenjem —

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL nastala je iz naše strasti prema avanturizmu i u suradnji s provjerenim i certificiranim ljudima iz lokalnih zajednica i tvrtkama nudi iskustvena i personalizirana putovanja u sjevernu Europu, Afriku, Bliski Istok, Indiju, jugoistočnu i istočnu Aziju te u mnoge druge daleke destinacije. Uz naše redovne ponude, u mogućnosti smo organizirati vam putovanje u vremenu koje vam najviše odgovara i to već za 2 osobe, bez obzira na destinaciju.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Sjedište tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. nalazi se na adresi 2 Exchange Place, 5 Semple Street, EH3 8BL Edinburg, Škotska (Ujedinjena Kraljevina Velike Britanije i Sjeverne Irske).

Ova stranica vlasništvo je FOSCROT TRAVEL LTD.-a sa sjedištem u Edinburgu. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, njezinih dijelova i povezanih web sadržaja automatski prihvaćate sve međunarodne zakone i pravila autorskog prava. Sadržaji na ovim stranicama vlasništvo su FOSCROT LTD.-a i/ili odgovarajućih autora i/ili vlasnika sadržaja. Fotografije na ovim stranicama vlasništvo su FOSCROT IMAGES LTD.-a i/ili odgovarajućih autora i/ili vlasnika sadržaja.

RADNO VRIJEME

Pon - Pet

10:00 - 18:00

Sub - Ned

10:00 - 18:00

KONTAKTI

HR: +385 (0)91 373 5555

GB: +44 (0)74 9318 0730

foscrot.travel.ltd@gmail.com

www.foscrot-travel.com

www.facebook.com/foscrottravel/ 

Jeste li spremni za avanturu?