— Gvatemala; od 11. do 4. mjeseca —

Antigua Guatemala - Pacaya - Chichicastenango - Panajachel - Atitlán - Rio Dulce - Quiriguá - Tikal - Flores - Guatemala City

Turistička agencija FOSCROT TRAVEL od 11. do 4. mjeseca svake godine organizira putovanje u Gvatemalu. U mogućnosti ste odabrati 10-dnevni aranžman. Ponuda može biti proširena posjetom i drugim gradovima i znamenitostima, a sve prema dogovoru s putnicima.

Standardni 10-dnevni aranžman putovanja u Gvatemalu obuhvaća posjet bivšoj kolonijalnoj prijestolnici Antigua Guatemala, obilazak plantaže kave, uspon na aktivni vulkan Pacaya, obilazak najveće otvorene tržnice Srednje Amerike Chichicastenango, plovidbu jezerom Atitlán s posjetom majanskim selima, obilazak arheološkog majanskog lokaliteta Quiriguá, plovidbu rijekom Dulce uz obilazak gradića Livingstone koji leži na Karipskom moru, obilazak Tikala, jednog od najspektakularnijih majanskih nalazišta te posjet živopisnom gradiću Floresu. Posljednji dan našeg putovanja rezerviran je za obilazak glavnog grada, Guatemala Cityja.

Ukoliko uz ponuđeni aranžman želite izvršiti doplatu za stopover (prije početka aranžmana i/ili po završetku aranžmana), nudimo vam uz pratnju vodiča obilazak Panamá Cityja (Panamá) ili Miamija (SAD) i/ili Nassaua (Bahami) u trajanju od 2 dana po pojedinom gradu. Prilikom rezervacije aranžmana molimo vas da naznačite želite li doplatu za stopover.

Ukoliko želite veći broj dana putovanja u odnosu na naš standardni aranžman, omogućavamo vam da putem rezervacijskog obrasca kombinirate željeni broj dana putovanja tako da označite "doplata za duži boravak", unesete željeni broj dana boravka i odaberete mjesto u kojem želite provesti veći broj dana. Uobičajeno se putovanje u Gvatemalu može kombinirati s putovanjem u: Panamu i/ili Kostariku i/ili Nikaragvu.

Više informacija o Gvatemali možete dobiti na sljedećoj poveznici, o Panami na sljedećoj poveznici, o Kostarici na sljedećoj poveznici, a o Nikaragvi na sljedećoj poveznici. Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com ili pozivom na broj +385-91-373-5555 (Thomas). Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati ispunjavanjem obrasca u nastavku ove stranice.

10-dnevni aranžman donosi 100 bodova u našem programu vjernosti. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Gvatemala —

naš standardni program posjete Gvatemali

1./2. dan: Antigua Guatemala
3. dan: Vulkan Pacaya
3. dan: Plantaža kave
4. dan: Chichicastenango
4. dan: Panajachel
5. dan: Atitlán
6. dan: Road Trip
7. dan: Rio Dulce
8. dan: Quiriguá
9. dan: Tikal
10. dan: Flores
11. dan: Guatemala City

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?