— Program luksuznih putovanja —

FOSCROT TRAVEL LUXURY® program osmislili smo kako bismo vam pružili nezaboravan, nesvakidašnji i luksuzni odmor u egzotičnim destinacijama, a poučeni osobnim iskustvom. Luksuzne ponude koje vam nudimo u okviru programa FOSCROT TRAVEL LUXURY® pružaju vam najbolje od najboljeg, a personalizirana usluga i gurmanski užitci na najljepšim lokacijama diljem svijeta koje ostavljaju bez daha, garancija su odmora iz snova kojeg ćete se dugo sjećati. Svako FOSCROT TRAVEL LUXURY® putovanje osmišljeno je po vašoj mjeri spajanjem autentičnih lokalnih iskustava, vrhunske gostoljubivosti i usluge bez premca.

Naši pomno odabrani hoteli i destinacije te detaljno isplanirane aktivnosti zaslužuju titulu odmora s pet zvjezdica u što ćete se i sami uvjeriti kada jednom iskusite FOSCROT TRAVEL LUXURY® odmor. Bilo da planirate medeni mjesec, obiteljsko putovanje, romantični bijeg za dvoje ili vaše samostalno putovanje, naši iskusni savjetnici će vam isplanirati odmor koji ste priželjkivali te vas uvesti u svijet luksuza koji zaslužujete. Na vama je samo da nam se javite s vašim željama, a detalje, planiranja i svu brigu oko kreiranja savršenog i nezaboravnog odmora prepustite nama. Svi sudionici u programu FOSCROT TRAVEL LUXURY® ostvaruju dvostruke bodove u našem programu vjernosti FOSCROT TRAVEL LOYALTY®.

— Tanzanija; 7.7.-21.7.2018. —

Nacionalni park Serengeti i otok Unguja u Zanzibarskom otočju

Kroz naš luksuzni 7-dnevni program od 7.7. do 14.7.2018. otkrijte čaroliju nacionalnog parka Serengeti***, a od 14.7. do 21.7.2018. čaroliju otoka Unguje u Zanzibarskom otočju. Možete odabrati ili jedan od dva ponuđena 7-dnevna programa ili se prepustiti čaroliji tijekom svih 14 dana. Više informacija o Tanzaniji možete dobiti na sljedećoj poveznici. Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj mobitela +385-91-373-5555 (Thomas) ili slanjem upita na foscrot.travel.ltd@gmail.com.

Svoj interes za sudjelovanje možete iskazati obrascem u nastavku ove stranice. 7-dnevni aranžman donosi 140 bodova u našem programu vjernosti, dok 14-dnevni aranžman donosi 280 bodova. Putnici koji s nama putuju prvi put, svoju će karticu vjernosti dobiti prilikom prvog susreta s vodičem. Svi putnici, bez obzira na odabrani aranžman, dobivaju jedinstveni certifikat naše agencije kao potvrdu boravka na destinaciji.

— Serengeti; 7.7.-14.7.2018. —

smještaj u Nacionalnom parku Serengeti

— Zanzibar; 14.7.-21.7.2018. —

smještaj na otoku Unguji u Zanzibarskom otočju

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za označeni aranžman. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj ponudi luksuznih putovanja, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjeti ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Jeste li spremni za avanturu?