— Program za istraživače —

Kroz ekskluzivni program FOSCROT TRAVEL EXPLORER® putnici su u mogućnosti tijekom godine i prema unaprijed definiranom rasporedu, izabrati jednu ili više destinacija koju, u našoj potpunoj organizaciji i pod vodstvom iskusnog vodiča-istraživača, zajednički istražuju za potrebe otvaranja tržišta kao ponudu novih destinacija agencije. Destinacije za 2019. godinu navedene su u nastavku.

Riječ je o intenzivnim 7-dnevnim, 14-dnevnim ili 21-dnevnim programima, posebnima utoliko što putnicima pružaju potpunu sigurnost (kao da putuju kroz naše redovne destinacijske aranžmane) i što im nude aktivno sudjelovanje u otkrivanju destinacija te kreiranju itinerera buduće stalne ponude agencije. Ekskluzivni program FOSCROT TRAVEL EXPLORER® provodi se u malim avanturističkim grupama. Svi sudionici u programu FOSCROT TRAVEL EXPLORER® ostvaruju dvostruke bodove u našem programu vjernosti FOSCROT TRAVEL LOYALTY®.

— Destinacije iz našeg istraživačkog programa —

Azori (1. mjesec 2020.)
Gruzija (2. mjesec 2020.)
Iran (3. mjesec 2020.)
Madagaskar (4. mjesec 2020.)
Mongolija (5. mjesec 2020.)
Namibija (6. mjesec 2020.)
Bocvana (7. mjesec 2020.)
Mijanmar (8. mjesec 2020.)
Libanon (9. mjesec 2020.)
Gana (10. mjesec 2020.)
Nepal (11. mjesec 2020.)
Etiopija (12. mjesec 2020.)

Što je uključeno u cijenu?

 • trošak svih povratnih avionskih karata;
 • trošak svih smještaja na bazi 2-krevetne sobe;
 • trošak svih lokalnih transfera;
 • trošak goriva te zračnih, cestovnih i lučkih pristojbi;
 • trošak hrane i vode (3 obroka dnevno);
 • trošak opreme, uključujući trošak sigurnosne opreme;
 • trošak svih ulaznica i svih ostalih pristojbi za sve izlete navedene u programu aranžmana;
 • trošak vozača, vodiča hrvatskog i engleskog govornog područja te lokalnih vodiča.

Što nije uključeno u cijenu?

 • trošak vize;
 • trošak police zdravstvenog osiguranja za liječenje u inozemstvu, police osiguranja u slučaju nezgode za nepredviđene događaje, police osiguranja prtljage u slučaju gubitka, oštećenja ili uništenja te police osiguranja od otkaza putovanja u slučaju bolesti ili druge više sile (svakako preporučamo);
 • trošak doplate za 1-krevetnu sobu;
 • napojnice i ostali osobni troškovi.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj redovnoj ponudi ili izvan nje, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjet ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

Jeste li spremni za avanturu?