— Jedinstveni program za istraživače —

Kroz ekskluzivni program FOSCROT TRAVEL EXPLORER® putnici su u mogućnosti tijekom godine i prema unaprijed definiranom rasporedu, izabrati jednu ili više destinacija koju, u našoj potpunoj organizaciji i pod vodstvom iskusnog vodiča-istraživača, zajednički istražuju za potrebe otvaranja tržišta kao ponudu novih destinacija agencije. Destinacije za 2018. godinu navedene su u nastavku.

Riječ je o intenzivnim 7-dnevnim, 14-dnevnim ili 21-dnevnim programima, posebnima utoliko što putnicima pružaju potpunu sigurnost (kao da putuju kroz naše redovne destinacijske aranžmane) i što im nude aktivno sudjelovanje u otkrivanju destinacija te kreiranju itinerera buduće stalne ponude agencije. Ekskluzivni program FOSCROT TRAVEL EXPLORER® provodi se u malim avanturističkim grupama. Svi sudionici u programu FOSCROT TRAVEL EXPLORER® ostvaruju dvostruke bodove u našem programu vjernosti FOSCROT TRAVEL LOYALTY®.

— Ostale destinacije iz našeg programa —

Nepal (11. mjesec 2018.)
Etiopija (12. mjesec 2018.)
Azori (1. mjesec 2019.)
Gruzija (2. mjesec 2019.)
Iran (3. mjesec 2019.)
Madagaskar (4. mjesec 2019.)
Mongolija (5. mjesec 2019.)
Namibija (6. mjesec 2019.)
Bocvana (7. mjesec 2019.)
Mijanmar (8. mjesec 2019.)
Libanon (9. mjesec 2019.)
Gana (10. mjesec 2019.)

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana. Smještaj u svim destinacijama organiziramo isključivo na bazi dvokrevetnih soba uz mogućnost simbolične nadoplate za jednokrevetnu sobu. FOSCROT TRAVEL ne radi tako da organizira aranžmane u kojima je potrebno ostvariti minimalan broj putnika kako bi se putovanje realiziralo, stoga su svi naši putnici sigurni da će uplaćeno putovanje za definirane datume uvijek biti realizirano, osim u slučaju više sile, poput elementarne nepogode i sl.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT IMAGES LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

— Online rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za odabrani aranžman te detaljan program puta. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za označeni aranžman. Prilikom rezervacije putovanja u destinacije u našoj ponudi istraživačkih putovanja, vodimo se individualnim pristupom organizacije, a samu destinaciju doživjeti ćete uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča-istraživača.

Jeste li spremni za avanturu?