— Dojmovi naših putnika —

Ovi su komentari, bez izmjena, preuzeti s naše Facebook stranice. Naši su putnici ostavili izniman broj komentara, a mi vam prenosimo njih nekoliko. Ukoliko želite pročitati ostale komentare, molimo vas da posjetite našu Facebook stranicu.


Iskustvo putovanja s Foscrot Travel ostavilo je na mene lijepe i duboke tragove. Imala sam priliku vidjeti i osjetiti jednostavnost bivanja u malenoj grupi, doživjeti odličnu organizaciju i silni angažman profesionalnog vodiča koji se istinski potrudio približiti nam Tanzaniju, sve njezine blagodati i ljepote prirode, život i običaje lokalnog stanovništva. Bogatija za nekoliko prijatelja, s zahvalnošću i poštovanjem, uvijek ću pamtiti ovo putovanje!!! Hvala Fosrote na svemu! Veselim se ponovnom druženju na nekoj novoj destinaciji :))

Autor: Koraljka Šiletić


Imala sam sreću da sam puno putovala, službeno, privatno, sama, s prijateljima, s malim grupama, s velikim grupama. I svako putovanje, kao što svi znate, donosi nam nešto posebno i nezaobravno. Ali rijetko kada se dogodi da sve, ali baš sve, bude apsolutno savršeno. A to se nama sretnicima dogodilo na putovanju u Tanzaniju s Foscrot Travelom i Thomasom (listopad 2018.). Oni koji su prije mene pisali recenzije već su lijepo napisali da ovo putovanje donosi samo najbolje: od organizacije samog putovanja, do onoga što će Thomas, vrlo osobno, s vama podijeliti - a to je njegovo viđenje Afrike, njegovo veliko iskustvo zbog kojeg ćete se uvijek osjećati sigurno, njegovo neopisivo znanje koje imponira, njegova smirenost, njegovu ljubav prema Africi i ljudima koji tamo žive. Na ovom smo putovanju dobili puno više od onoga što smo dogovorili, puno više od onoga što smo msilii. VIdjeli smo iz prve ruke kako Afrika i stanovnici Tanzanije vole Thomasa i kako mu pokušavaju vratiti barem dio onoga što on njima donosi i što im znači (o da, malo smo i plakali....) Safari znači putovanje, rekao nam je Thomas, a kada kreće na put želite biti s najboljima. I zato Foscrot Travel. Malo sam ljubomorno razmišljala trebam li sve ovo napisati, jer što ako onda Thomas neće imati vremena za sve one buduće destinacije koje smo već isplanirali???? Bravo Thomas i hvala ti za sve - u ime naše male grupe.

Autor: Nataša Barac