— DNA JOURNEY —

Ekskluzivno na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore nudimo novi turistički aranžman "DNA putovanje" koji se oslanja na DNA analizi. Analizom dobivamo informacije pomoću kojih kreiramo program vašeg putovanja života. Ljepota putovanja je da proširuje um. Putovanja u kojima ćete saznati više o svojem nasljeđu i podrijetlu umnožava taj učinak. Želite li istražiti vlastitu genetsku povijest i dobiti priliku putovati stopama svojih predaka?

Vaše DNA putovanje najosobnija je avantura putovanja koju možete poduzeti. Avantura počinje testiranjem vašeg DNA kako bismo utvrdili vaše nasljeđe i zemljopisno podrijetlo, a na temelju tih informacija stvaramo prijedlog iznimno ekskluzivnog i posve osobnog putovanja tijekom kojeg ćete otkriti čaroliju zemalja iz kojih dolazite.

U suradnji s renomiranim svjetskim genetičarima i antropolozima, koji koriste najsuvremenije genetske i računalne tehnologije, analiziramo povijesne obrasce vašeg DNA. Vaš DNA test nudi vam moćno iskustvo otkrivanja što vas čini jedinstvenim i odakle dolazite.

Iz uzorka sline, znanstvenici s kojima surađujemo, izolirati će vašu jedinstvenu DNA. Potom će izvesti sveobuhvatnu analizu kako bi se otkrilo vaše izravno podrijetlo, a analizirati će i zbirku više stotina tisuća drugih informativnih markera iz vašeg genoma kako bismo otkrili regionalne pripadnosti vašeg podrijetla, pružajući uvid u vaše pretke koji nisu na izravnoj majčinskoj ili očevoj liniji kako bi dobili puniju sliku o vama.

Mjesta koja su vaši pretci zvali domom kodirana su u vašoj DNA te su kreatori programa vašeg putovanja života. Etničke grupe povijesno dolaze iz istih geografskih regija, a analizom vaše DNA odrediti ćemo kojem od naših 42 podržanih etniciteta pripada vaš DNA te sukladno dobivenim rezultatima kreirati vaše putovanje života.

Putovanje će stoga u potpunosti biti personalizirano vašim DNA otiskom, a tijekom trajanja istog otkriti ćete kulture i regije koje su povijesno oblikovale vaše pretke te se zapisale u vaš DNA. Naravno, ukoliko sa sobom na putovanje želite povesti vama dragu osobu ili druge članove vaše obitelji kako bi zajedno otkrivali vašu povijest zapisanu u genima, i to je moguće.

Za početak vašeg DNA putovanja potrebno je naručiti DNA analizu putem obrasca u nastavku, a nakon čega avantura o tome tko ste i odakle ste može započeti. Izrada DNA analize ne obvezuje vas na prihvaćanje ponude putovanja koju ćemo toj analizi priložiti. Svi vaši DNA podaci i pripadajuće analize strogo su zaštićeni. Paket koji sadrži sve potrebne materijale i upute te DNA analizu i ponudu za putovanje dostavit ćemo vam preporučeno poštanskim putem.

— Online narudžba DNA analize —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobiti ćete neobvezujuću ponudu za izradu DNA analize. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude.

Tijekom organizacije putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na vrijeme putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i ostale navike. U organizaciji svih naših putovanja ne vodimo se politikom prikazivanja cijene aranžmana sa skrivenim troškovima, kao niti politikom organizacije niskobudžetnih aranžmana.

Sve aranžmane organiziramo u manjim avanturističkim grupama kako bi iskustvo svakog putnika bilo što intenzivnije. Naša je agencija prvenstveno specijalizirana za individualna i personalizirana putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo u suradnji s nama, bez obzira gdje i koliko putovali, doživjeti uz pratnju vlastitog organizatora putovanja i iskusnog vodiča.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.

Jeste li spremni za avanturu?