— Još više izbora s našim à la carte putovanjima —

Foscrot Travel vam, osim pružanja dodatnih informacija o destinacijama u svojoj ponudi i mogućnosti rezervacije takvih putovanja, pruža mogućnost ugovaranja putovanja u destinacije izvan naše redovne ponude i to bilo gdje u svijetu, ovisno o vašim željama, budžetu, terminima putovanja i broju putnika. 

Naša à la carte putovanja idealna su za ljude koji vole putovati samostalno ili u manjim grupama sa ljudima koje poznaju, no nemaju vremena istraživati sve opcije transfera, smještaja, aktivnosti i druge detalje o samoj destinaciji, već bi ovaj dio planiranja puta htjeli prepustiti stručnjacima koji će im uštedjeti vrijeme i novac te za njih pripremiti maksimalno personalizirano putovanje.

Koncept naše à la carte ponude baziran je na temeljitom istraživanju destinacija u koje želite putovati te suradnju sa provjerenim pružateljima usluga u samoj destinaciji. Neovisno o tome da li putujete sami, u paru, maloj ili velikoj grupi, imate ograničeni budžet ili više volite uživanje u luksuzu, mi ćemo kreirati putovanje samo za vas.

Nakon iskaza interesa putem e-formulara, poslati ćemo vam ponudu za kreiranje putovanja (koja se po prihvaćanju plana putovanja umanjuje od ukupne cijene putovanja). Po uplati ponude, dodijeliti ćemo vam organizatora putovanja koji će dogovoriti detaljni telefonski sastanak i sa vama kreirati putovanje prilagođeno samo vama. Potom vam šaljemo inicijalni plan putovanja koji ćemo, u suradnji sa vama i ukoliko je potrebno, dodatno modificirati i do 3 puta. Po prihvaćanju finalnog plana puta i uplate ukupnog iznosa aranžmana umanjenog za ranije uplaćenu ponudu za kreiranje putovanja, za vas ćemo rezervirati sve dogovorene transfere, smještaje, aktivnosti i druge detalje, ovisno o vašim interesima (npr. rezervacije automobila, restorana, klubova...). Konačno, poslati ćemo vam detaljan plan puta sa svim potrebnim brojevima rezervacija i uputama te nizom dodatnih zanimljivih informacija u e-formatu, a koje će vam biti od koristi na putu. Na vama je samo da se spakirate i uživate u putovanju.

Kako bi mogli početi kreirati vaše putovanje, dovoljno je ispuniti obrazac na ovoj stranici sa što više informacija u polju poruka. Cijeli proces od prvog javljanja do konačnog kreiranja finalne ponude u pravilu traje od 5 do 10 dana, ovisno o kompleksnosti zahtjeva, dodatnim upitima i eventualnim revizijama plana putovanja.

Sve je kreirano samo za vas...

- Što sve dobivate sa našim à la carte putovanjima -

Istinski odmor satkan je od niza posebnih trenutaka ...

— POTPUNU SLOBODU —

Vi odlučujete kada, kako, gdje i s kim putujete i u okviru kojeg budžeta.  Sve ostalo prepustite našim stručnjacima.

—  PUTOVANJE BAŠ ZA VAS —

Neovisno volite li povijesne znamenitosti, gastronomiju, adrenalin, tulumarenje ili nešto drugo, mi imamo rješenje.

— UŠTEDU VREMENA  —

Uz à la carte putovanja ne morate više trošiti sate i dane na potragu za dobrim smještajem ili super restoranom. To je naš posao. 

— ŠIRINU IZBORA —

Povijesna vila u prirodi, urbani hotel u centru grada ili chic hostel na plaži? Brod, avion ili rent-a-car? Sve je moguće kada je à la carte.

— DETALJNO PLANIRANJE —

Vaše à la carte putovanje detaljno je isplanirano kako bi što više iskoristili raspoloživo vrijeme i iskusili odabranu destinaciju .

— DODATNE POGODNOSTI —

Svi putnici u à la carte programu uz plan putovanja, dobivaju i mini e-vodič po destinaciji te e-podršku tijekom putovanja.

Spremni za planiranje vašeg jedinstvenog à la carte putovanja?

— Putovanje koje je "baš kako treba"!* —

*potvrdila Zlatokosa.

Paket aranžmani ne odgovaraju nužno svima. Uvijek će biti trenutaka kada ćete htjeti nešto više... na zahtjev. Napravljeno po mjeri samo za vas. I tu dolazimo u priču mi koji u kratkim rokovima možemo brzo sastaviti plan puta koji odgovara upravo vama.

Prilikom dogovaranja à la carte putovanja vi vodite glavnu riječ od početka do kraja. Luksuzni hoteli ili privatni smještaj, privatni ili javni prijevoz, večere u najboljim restoranima ili vrhunski street food - izbor je vaš. Naš tim je tu da vas vodi, predlaže najbolje opcije i općenito cijeli proces planiranja putovanja učini što je moguće bezbolnijim i bržim. Ukoliko vam fali inspiracije, a htjeli bi posjetiti određenu destinaciju, i tu vam možemo pomoći sa našim prijedlozima te tako olakšati planiranje puta.

Naši stručnjaci saslušati će vaše ideje i razgovarati sa vama u čemu najviše uživate kada putujete, kako bi mogli identificirati najvažnije aspekte vašeg putovanja bez obzira je li to opuštanje, kultura i povijest, izleti u prirodu, plaže ili sloboda istraživanja vlastitim tempom.

Nakon što pročitate svoj prvi plan puta, možemo ga dodatno modificirati ovisno o željama. Dok nam ne potvrdite plan puta, ništa nije rezervirano te imate punu slobodu izmjene, dodavanja ili uklanjanja bilo koje opcije. Vaša je posljednja, jer mi želimo da svako à la carte putovanje bude putovanje života!

Zašto primjerice ne biste izmiješali standarde hotela na vašem putovanju? Tako se u skupljem gradu možete odlučiti na boravak u hotelu s tri zvjezdice, a u jeftinijem gradu u hotelu s pet zvjezdica, kako bi maksimalno iskoristili svoj budžet i uravnotežili troškove. U gotovo svakoj destinaciji ćemo vam predložiti i karakteristične, butik nekretnine koje ćete zavoljeti skoro pa i više od hotela s 5 zvjezdica, ali bez probijanja budžeta.

Što se tiče kretanja, naša putovanja mogu uključiti zrakoplovni prijevoz, krstarenja, nezaboravne panoramske vožnje vlakom, brze transfere i ture autobusom ili pak najam automobila sa ili bez vozača, izbor je vaš!

Vrhunac svakog putovanja su aktivnosti i iskustva koja ćete doživjeti na putu. Uživate li u kuhanju, možemo vam organizirati tečajeve kuhanja ili autentične gastro obilaske. Ukoliko volite more, pronaći ćemo vam i rezervirati izlete jedrilicom, a ako ste više kopneni tip, zašto se ne bi odlučili na vođenu pješačku ili biciklističku turu? Za ljubitelje povijesti i kulture ćemo pronaći informativne lokalne vodiče koji će vam pomoći da dubinski otkrijete povijest destinacije.

Bez obzira planirate li prekomorsko putovanja ili se radi o vama novoj i nepoznatoj destinaciji za kratki odmor, Foscrot Travel će vam pomoći organizirati sve vaše aranžmane.

Uz bogatstvo opcija koje smo naveli, budite sigurni da ćemo biti uz vas kako bismo poslušali vaše ideje, dali dobre preporuke i uklonili bilo kakve nedoumice u planiranju i realizaciji vašeg odmora!

— À la carte rezervacija —

Ispunjavanjem ovog obrasca dobit ćete neobvezujuću ponudu za kreiranje à la carte putovanja. Ispunjavanjem ovog obrasca i slanjem vaših podataka iskazujete isključivo neobvezujući interes za dobivanje ponude. 

Tijekom organizacije à la carte putovanja slijedimo sve vaše želje i potrebe, stavljajući poseban naglasak na optimizaciju vremena putovanja, budžet, sigurnost, udobnost, vaše prehrambene i sve ostale navike. 

À la carte aranžmane u mogućnosti smo organizirati već i za samo jednu osobu, ali i za velike grupe, ovisno o vašim potrebama. Naša se agencija kroz pripremu i realizaciju à la carte aranžmana vodi kreiranjem maksimalno individualnog i personaliziranog putovanja te ćete svoje jedinstveno iskustvo putovanja realizirati u suradnji sa vašim osobnim organizatorom putovanja, bez obzira gdje i koliko putovali.

U svim rutama u organizaciji naše tvrtke strogo je zabranjeno prikupljanje kamenja, branje biljaka te lov i krivolov. Zabranjena je i kupovina suvenira, predmeta i namještaja na bazi zaštićenih biljaka i životinja, a u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Svaka nezakonita radnja bit će prijavljena nadležnim institucijama bez odgađanja.

Tekst je zaštićeno autorsko djelo tvrtke FOSCROT LTD. Fotografije su zaštićene autorskim pravom i vlasništvo su tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD. Struktura ponude i koncept turističke ponude zaštićeno je intelektualno vlasništvo te je strogo zabranjeno daljnje komercijalno korištenje i distribucija bez odobrenja tvrtke FOSCROT TRAVEL LTD.